AJANKOHTAISTA

 • 16.8.2016

  Lappeenrannan Kisapuistoon uusi kylmätekniikkakeskus

  Valmistimme Kisapuistoon uuden kylmätekniikkakeskuksen, joka sijoitettiin erilliseen kylmätekniikkakonehuonekonttiin. Uudella laitteistolla hoidetaan liigajoukkue SaiPan kotihallin jääradan ja ilmastoinnin jäähdytys sekä myös ulkona sijaitsevan tekojääradan ja ulkokaukalon jäähdytys. Urakkaamme kuului vanhojen käytöstä poistettujen laitteiden ja putkistojen purkutyöt, uuden kylmätekniikan suunnittelu viitesuunnitelman pohjalta, kylmätekniikkalaitteiston valmistus sekä sen asennus avaimet käteen -periaatteella. Uusi laitteisto on nykyaikainen ja energiatehokas, täysin etähallittava ammoniakilla toimiva kylmätekniikkakoneisto.

 • 14.7.2016

  Kalajoen jäähallille uusi kylmätekniikkakoneisto

  Valmistimme Kalajoen jäähallille uuden kylmätekniikkalaitteiston. Urakkaan sisältyi uusien jäähdytyslaitteiden lisäksi myös lämmön talteenoton sekä automaation saneeraus. Saneerauksen jälkeen Kalajoen jäähallin kylmäntuotosta vastaa erilliseen kylmätekniikkakonehuonekonttiin sijoitettu täysin etähallittava nykyaikainen NH3-kylmätekniikkakoneisto. Tekniikkakonttiin sijoitettiin myös lauhdelämpöpumppu, jonka tuottama lämpö käytetään jäähallikiinteistön sekä käyttöveden lämmittämiseen.

 • 3.6.2016

  Uudet nettisivumme avautuivat

  Olemme kevään aikana toteuttaneet nettisivujemme uudistusta ja työ on nyt siinä vaiheessa, että sivut on julkaistu. Teemme näille sivuille vielä päivityksiä, mutta jo nyt näiltä sivuilta löydät aiempaa kattavammin tietoja yrityksestämme, sen tuotteista ja tarjoamistamme palveluista.

  Uudistetut nettisivut on toteuttanut parkanolainen Luminka.

 • 27.5.2016

  Huollolle oma puhelinnumero

  Palvellaksemme paremmin asiakkaitamme otimme käyttöön uuden huoltopäivystysnumeron. Numero on: 010 567 6010 ja sieltä tavoitat päivystysvuorossa olevan asiantuntijan 24/7. Samalla myös toimiston puhelinnumero vaihtuu ja se on jatkossa: 010 567 6000. Henkilöstömme matkapuhelinnumerot pysyvät ennallaan ja ne löydät yhteystiedoista.

 • 27.5.2016

  Sähköpostiosoitteemme muuttuvat

  Sähköpostiosoitteemme muuttuvat ja ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@tekojaa.fi. Uuden aiempaa lyhyemmän osoitteen myötä käyttöön tulee myös yksi kokonaan uusi osoite: info@tekojaa.fi. Tähän osoitteeseen lähetetyt viestit ohjataan yrityksemme sisällä aina oikealle henkilölle.

 • 27.5.2016

  Suomen Tekojää Oy valmisti jääkiekon MM-kisojen jäät

   

  Juuri päättyneet jääkiekon MM-kilpailujen Moskovan alkulohko sekä mitalipelit pelattiin Suomen Tekojää Oy:n valmistaman tekniikan turvin. Suomen Tekojää Oy toimitti VTB Ice Palace monitoimiareenaan koko kylmätekniikan. 12 100 katsojapaikan pääareenan lisäksi saman katon alta löytyy 3500 katsojapaikan pienempi areena sekä myös 500 katsojapaikan harjoitushalli. Areenan jääratojen jäähdytyksestä huolehtivat 4 koneikkoa, joiden jokaisen jäähdytysteho on 550 kW. Ilmastoinnin jäähdytyksen puolestaan varmistavat 4 koneikkoa, joiden jokaisen jäähdytysteho on 1700 kW. Areena on myös KHL-joukkue Moskovan Dynamon kotihalli.

 • 27.5.2016

  Suomen Tekojää Oy urakoi Kisapuiston kylmätekniikan

  Suomen Tekojää Oy valmistaa Lappeenrannan Kisapuistoon uudet kylmätekniikkalaitteet. Uusi tekniikkakoneisto hoitaa sekä liigajoukkue SaiPan kotihallin jääradan ja ilmastoinnin jäähdytyksen että myös viereisen ulkotekojääradan ja -kaukalon jäähdytyksen. Urakka valmistuu heinä-elokuun vaihteessa.