PALVELUT

MYYNTI
Kylmätekniikkalaitteiden ja -järjestelmien myynti

Suomen Tekojää Oy on vuonna 1997 perustettu kokonaisvaltaisten jäähdytys-, ilmanvaihto ja lämpöpumppuratkaisujen sekä erilaisten teollisuuskylmäsovellusten tarjoaja. Tehtaamme sijaitsee Pirkanmaalla Parkanossa. Valmistamiamme laitteita käytetään esimerkiksi jäähalleissa, jalkapallokenttien lämmityksessä sekä teollisuuden pakastevarastoissa.

Palvelukonseptimme kattaa kaiken suunnittelusta valmistukseen, asennukseen ja huoltoon. Myymme itse omat tuotteemme.

SUUNNITTELU
Kylmätekniikkalaitteiden ja -järjestelmien suunnittelu

Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluja kaikenlaisiin kylmätekniikan sovelluksiin. Projektikohtaisen suunnittelumme lähtökohtana on toimiva, energiatehokas ja pitkäikäinen ratkaisu, joka on räätälöity juuri sinun projektisi tarpeiden mukaan. Suunnitteluohjelmina meillä on käytössä CADS Planner ja Solid Works. 3D-mallinnamme kaikki projektit, jolloin asiakas näkee lopputuotteen jo suunnitteluvaiheessa.

VALMISTUS JA ASENNUS
Kylmätekniikkalaitteiden ja -järjestelmien valmistus

Tuotantotiloissamme Parkanossa valmistuu vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla erilaiset jäähdytys-, ilmanvaihto- ja lämpöpumppuratkaisut. Käytämme tuotteissamme ainoastaan tunnettujen valmistajien laadukkaita ja hyväksi todettuja komponentteja. Asennamme valmistamamme järjestelmät myös aina käyttökuntoon saakka, useimmiten avaimet käteen – periaatteella. Tehdasvalmiit ja testatut koneistomme takaavat laadukkaan lopputuloksen sekä nopean asennusajan ja käyttöönoton kohteessa.

HUOLTO
Kylmätekniikkalaitteistojen huolto

Huoltopalvelumme toimii 24/7 ja meillä on valmius nopeaan reagointiin ongelmatilanteissa. Valmistamiemme järjestelmien etäkäyttö-sovellusten avulla ongelmat pystytään arvioimaan ja saamaan mahdollisimman nopea ratkaisu. Yleisimmät varaosat löytyvät tehtaamme yhteydessä sijaitsevasta omasta tuhansien nimikkeiden varastostamme. Lähes jatkuvasti liikkeessä olevat kylmähuoltoautomme ovat erittäin kattavasti varusteltuja.

Teemme myös automaatiosaneerauksia niin olemassa oleville kylmälaitteistoille kuin kiinteistöautomaatiokohteisiin. Joten jos haluat jäähallin toimimaan kokonaisuutena sekä optimoida energiankulutuksen ja minimoida huoltokustannukset, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.


Suomen Tekojää Oy – TuotteetJäähallit
Valmistamme jäähallien kylmä-, LTO-, ilmanvaihto- sekä lämmitysjärjestelmiä joko tehdasvalmiissa konehuonekontissa tai paikalliseen konehuoneeseen asennettuna. Kylmäaineena käytämme pääsääntöisesti ympäristöystävällistä ammoniakkia (NH3).

Tekojääradat
Valmistamme tekojääratojen ja kenttien kylmäkoneistot tehdasvalmiiseen tekniikkakonttiin asennettuna. Toimitamme myös jääratojen kiinteät sekä siirrettävät rataputkistot.

Ulkoalueiden lämmitysjärjestelmät
ST- lämmönvaihdinpaketit valmistetaan ja suunnitellaan projektikohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme toteuttaneet lämmitysjärjestelmiä mm. useille jalkapallokentille ja katualueiden lämmityksiin.

Teollisuuskylmä
Valmistamme kylmä- ja pakkasvarastojen jäähdytysratkaisuja elintarvike- ja lääketeollisuudelle. Kylmäaineena käytämme ympäristöystävällisiä kylmäaineita ammoniakkia (NH3) sekä hiilidioksidia (CO2).

Kiinteistöt
ST IV-sarjan ilmanvaihtokontti, 2-8 m³/s
Valmistamme kiinteistön ilmanvaihtolaitteiston erilliseen tehdasvalmiiseen konehuonekonttiin. ST IV-sarjan ilmanvaihtokontti on helppo ratkaisu ilman kosteuden ja lämpötilan hallintaan.

ST HP-lämpöpumput
Yrityksemme valmistamat lämpöpumput toteutetaan ja mitoitetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme toimittaneet useisiin eri kohteisiin mm. maalämpö-, jätevesi- ja lauhdelämpöpumppuja.